Theeschenkerij Natuurlijk

Hooiberg 8, 5114 AH Castelré
Use your scrollwheel :)
Rating:0/10

Natuurlijk en biologisch, dat is wat Theeschenkerij Natuurlijk! kenmerkt. In de prachtige omgeving van Castelré en Hoogstraten is het prettig recreëren. En wat is dan lekkerder dan midden in deze mooie natuur te genieten van een heerlijk kopje biologische thee of koffie met zelfgemaakte taart of lunch? Zowel binnen als buiten biedt deze kleinschalige theeschenkerij sfeervolle ambiance. In het weekend kan er ook een High Tea geserveerd worden(alleen op reservering).

Route

Bij biologische theeschenkerij Natuurlijk! hebben wij een passie voor lekker eten en drinken. Thee is daarbij onze specialiteit. Of u nu houdt van zwarte, gele, groene of witte thee, bij ons kunt u het allemaal vinden. Maar wij hebben natuurlijk ook koffie, sappen en frisdranken. Elke dag opnieuw maken wij zelf allerlei heerlijkheden die daar prima bij passen. Zo hebben we diverse soorten zelfgemaakt gebak en kunt u genieten van een kleine lunch. Op zondag serveren wij ook ontbijt op reservatie. Omdat wij u alleen het beste willen serveren, zijn onze producten enkel gemaakt met biologische ingrediënten of natuurlijke producten uit de streek waarvan wij de herkomst kennen. Wij heten u van harte welkom op ons heerlijke bloemrijke terras! Bij regen kunt bij ons ook goed binnen vertoeven. Raadpleeg voor de actuele openingstijden altijd onze website.

Gerelateerd

Restaurant Rosa

Restaurant Rosa

In het restaurant en op het terras van restaurant Rosa kunt u terecht voor een drankje, ijsje, lekkere lunch of diner.

Den Engel

Den Engel

In het hart van het bijzondere grensdorp Baarle ligt ons karakteristieke hotel Den Engel. Of u nu een weekend komt genieten van de omgeving of uit wilt rusten voor/van een zakelijke gelegenheid, Baarle is een ideale uitvalbasis.

Landgoed Ulvenhart

Landgoed Ulvenhart

Verscholen tussen prachtige bossen en weilanden in de omgeving van Breda vindt u Landgoed Ulvenhart. Deze authentieke, groene buitenplaats nabij Ulvenhout ademt historie en intimiteit. Landgoed Ulvenhart biedt alle ...

Help us improve the translation for your language

You can change any text by clicking on (press Enter after changing)