’t Rustpuntje (buitenterras)

Zigraeck 5, 5111 ES Baarle-Nassau
Use your scrollwheel :)
Rating:0/10

Zigraeck 5, 5111 ES Baarle-Nassau

Route

Fiets-en wandelterras `t Rustpuntje is een klein buitenterras gelegen in het mooie buitengebied van Baarle-Nassau, op de grens met Ulicoten en Castelré en vlakbij het Belgische plaatsje Hoogstraten. Omdat ons terras tussen de fietsknooppunten 12 en 22 en bij de wandelknooppunten 15 en 78 ligt, is het `t Rustpuntje bij uitstek geschikt als vertrek -of pauzeplaats voor uw geplande wandel -of fietstocht.

Er is parkeergelegenheid aanwezig, mogelijkheid tot gebruik van het toilet en het opladen van uw elektrische fiets. Bij `t Rustpuntje kunt u genieten van verschillende soorten koffie en thee, een glaasje fris en een lekker stukje vlaai of taart. Ook biedt `t Rustpuntje U keuze uit een kleine lunchkaart.

Wij hebben een kleine binnenruimte, zodat u ook bij iets mindere weersomstandigheden bij `t Rustpuntje terecht kunt.

`t Rustpuntje is op woensdagen gesloten, overige weekdagen geopend van 13-17 uur, zaterdag van 11-18 uur en zondag van 10-18 uur, mits de weersomstandigheden dit toelaten.

Gerelateerd

Restaurant Rosa

Restaurant Rosa

In het restaurant en op het terras van restaurant Rosa kunt u terecht voor een drankje, ijsje, lekkere lunch of diner.

Theeschenkerij Natuurlijk

Theeschenkerij Natuurlijk

Natuurlijk en biologisch, dat is wat Theeschenkerij Natuurlijk! kenmerkt. In de prachtige omgeving van Castelré en Hoogstraten is het prettig recreëren. En wat is dan lekkerder dan midden in deze mooie natuur te genieten van een heerlijk kopje biologische thee of koffie met zelfgemaakte taart of lunch? Zowel binnen als buiten biedt deze kleinschalige theeschenkerij sfeervolle ambiance. In het weekend kan er ook een High Tea geserveerd worden(alleen op reservering).

Den Engel

Den Engel

In het hart van het bijzondere grensdorp Baarle ligt ons karakteristieke hotel Den Engel. Of u nu een weekend komt genieten van de omgeving of uit wilt rusten voor/van een zakelijke gelegenheid, Baarle is een ideale uitvalbasis.

Help us improve the translation for your language

You can change any text by clicking on (press Enter after changing)