‘t Beekdal

Ginderdoorstraat 2, 4861 CC Chaam
Use your scrollwheel :)
Rating:0/10

Ginderdoorstraat 2, 4861 CC Chaam

Route

Op ‘t Beekdal kunt u genieten van rust, ruimte en de natuur. Het kampeerterrein bestaat uit een groot grasveld waarop noten- en eikenbomen staan. Deze zorgen voor de nodige schaduw op zonnige dagen. Zoals gebruikelijk bij natuurkampeerterreinen zijn er geen paden over het kampeerveld en is deze autovrij. Het terrein is geopend van 15 maart t/m 31 oktober.
‘t Beekdal is een erkend natuurkampeerterrein, aangesloten en erkend door stichting De Groene Koepel met 25 plaatsen en heeft geen vaste of seizoen plaatsen. Het terrein is kindvriendelijk en er is volop plaats om te spellen, er is een speeltuin met een klimrek, schommel, wip en natuurlijk een hele grote zandbak. ’t Beekdal ligt op fietsafstand, ongeveer 2.5 km van het dorp Chaam, waar u uw boodschappen kunt doen bij de supermarkten. Er is wifi op het hele terrein beschikbaar.

Gerelateerd

Droomeind

Droomeind

Droomeind heeft 5 luxe vakantiehuizen in de verhuur. Tevens is er de mogelijkheid uw paard te stallen in het paardenhotel.

Inrana

Inrana

Kleine camping met 10 plaatsen allen voorzien van privé sanitair. Heerlijk landelijk gelegen op korte afstand van de bossen. Ideale uitvalbasis voor mooie fiets en wandeltochten. Genieten van de rust en ruimte en een ...

Vrijheid van Gilze

Vrijheid van Gilze

LUXE COMFORT RUST. Drie aandachtspunten die we hoog in het vaandel hebben staan in onze bed and breakfast. Zowel recreanten als zakenreizigers voelen zich hier op hun gemak. Een plek van rust na een lange reis of drukke afspraak. Of even lekker weg met partner of vrienden om heerlijk te ontspannen. Bezoek ons in het Brabantse Gilze. ‘Ge zed welkom!’

Help us improve the translation for your language

You can change any text by clicking on (press Enter after changing)