‘t Beekdal

Ginderdoorstraat 2, 4861 CC Chaam
Use your scrollwheel :)
Rating:0/10

Ginderdoorstraat 2, 4861 CC Chaam

Route

Op ‘t Beekdal kunt u genieten van rust, ruimte en de natuur. Het kampeerterrein bestaat uit een groot grasveld waarop noten- en eikenbomen staan. Deze zorgen voor de nodige schaduw op zonnige dagen. Zoals gebruikelijk bij natuurkampeerterreinen zijn er geen paden over het kampeerveld en is deze autovrij. Het terrein is geopend van 15 maart t/m 31 oktober.
‘t Beekdal is een erkend natuurkampeerterrein, aangesloten en erkend door stichting De Groene Koepel met 25 plaatsen en heeft geen vaste of seizoen plaatsen. Het terrein is kindvriendelijk en er is volop plaats om te spellen, er is een speeltuin met een klimrek, schommel, wip en natuurlijk een hele grote zandbak. ’t Beekdal ligt op fietsafstand, ongeveer 2.5 km van het dorp Chaam, waar u uw boodschappen kunt doen bij de supermarkten. Er is wifi op het hele terrein beschikbaar.

Gerelateerd

Droomeind

Droomeind

Droomeind heeft 5 luxe vakantiehuizen in de verhuur. Tevens is er de mogelijkheid uw paard te stallen in het paardenhotel.

Inrana

Inrana

Kleine camping met 10 plaatsen allen voorzien van privé sanitair. Heerlijk landelijk gelegen op korte afstand van de bossen. Ideale uitvalbasis voor mooie fiets en wandeltochten. Genieten van de rust en ruimte en een ...

De Meysberg

De Meysberg

Een park met jaarplaatsen waar u het gehele jaar kunt genieten en ontspannen in een groene omgeving. Persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel.

Help us improve the translation for your language

You can change any text by clicking on (press Enter after changing)