Short Stay Chaam

Meerleseweg 18, 4861 NB Chaam
Use your scrollwheel :)
Rating:0/10

Op het terrein van onze woonboerderij op "Ginderdoor" in Chaam treft u verschillende mogelijkheden om te verblijven.

Route

Of het nu gaat om 1 of meerdere nachtjes, bed and breakfast of een weekend vakantie of voor langere tijd, een paar weken of maanden, er is altijd een mogelijkheid passend bij uw wensen. Zowel qua verblijfsduur, inrichting en serviceniveau. Shortstay Chaam is de verzamelnaam van de in totaal 7 verschillende typen recreatiewoningen/kamers/pensions op ons terrein. Zo beschikken wij over een volledig gemeubileerde heide-logde, een echte hotelkamer (slowtelkamer) op het platteland, een recreatiewoning door uzelf te meubileren, een deels gemeubileerde recreatiewoning, een gastenverblijf (#Atelier18) en twee volledig voorziene en gemeubileerde lofts (loft Groen en loft Blauw). Allemaal rustig in het groen gelegen met eigen toegangsweg waardoor u kunt genieten van maximale privacy.

Gerelateerd

Droomeind

Droomeind

Droomeind heeft 5 luxe vakantiehuizen in de verhuur. Tevens is er de mogelijkheid uw paard te stallen in het paardenhotel.

Inrana

Inrana

Kleine camping met 10 plaatsen allen voorzien van privé sanitair. Heerlijk landelijk gelegen op korte afstand van de bossen. Ideale uitvalbasis voor mooie fiets en wandeltochten. Genieten van de rust en ruimte en een ...

De Meysberg

De Meysberg

Een park met jaarplaatsen waar u het gehele jaar kunt genieten en ontspannen in een groene omgeving. Persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel.

Help us improve the translation for your language

You can change any text by clicking on (press Enter after changing)