Paramedisch centrum De Praktijk

De Werf 3, 4861 SC Chaam
Use your scrollwheel :)
Rating:0/10

PMC de praktijk is een multidisciplinair paramedisch centrum gevestigd in het gezondheidscentrum Chaam. Adres De Werf 3, 4861 SC, Chaam. Telefoonnummer: 0161-492232.

Route

In het paramedisch centrum kunt u terecht voor verschillende disciplines binnen de zorg. Wij streven ernaar u optimaal te kunnen helpen bij uw klachten aan het bewegingsapparaat, voedingsvraagstukken of u te begeleiden bij uw training. De verschillende disciplines zijn: (sport)fysiotherapie, manuele therapie, osteopathie, diëtetiek, huidtherapie, podologie, (kinder)oefentherapie, kindercoaching, kinesiotaping, dry needling, sportmassage, echografie.
Door het brede aanbod van diensten en de persoonlijke zorg bent u bij ons op het juiste adres.

Tags: Fysiotherapie, zorg, manuele therapie, osteopathie, diëtetiek, huidtherapie, podologie, oefentherapie, tape, echo, rugklachten, knieklachten, diabetes, copd, voeding, schouderklachten, elleboogklachten, pmc, sport, training, revalidatie, chaam, gezondheidscentrum, huisarts, alphen, baarle nassau

Gerelateerd

Thuiz Makelaardij

Thuiz Makelaardij

Thuiz Makelaardij is een jong en gedreven makelaarskantoor. Wij doen het graag nét even anders. Het kopen of verkopen van een huis vinden wij net zo’n belangrijke gebeurtenis als jij. Wij zijn de nieuwe generatie, met een frisse blik en goede diensten tegen een scherpe prijs. Daarmee gaan wij samen met jou voor succes!

Hoeve de Meysberg

Hoeve de Meysberg

Marij Haarmode

Marij Haarmode

Met passie voor het vak, geven wij onze klanten het gevoel dat je (weer) de hele wereld aankunt! Wij bieden u een persoonlijke sfeer. Voor zowel dames, heren en kinderen. Bij ons kunt u een zorgvuldige, gekleurde, ...

Help us improve the translation for your language

You can change any text by clicking on (press Enter after changing)