Natuurkampeerterrein De Hoevens

Goorstraat, 5131 RG Alphen
Use your scrollwheel :)
Rating:0/10

Natuurkampeerterrein De Hoevens is gelegen op een eeuwenoud landgoed in de bossen van Alphen. Hier geniet je in alle eenvoud van de rust, ruimte en prachtige natuur.

Route

Op zoek naar een unieke kampeerbelevenis? Op Landgoed de Hoevens ligt een sfeervol en autovrij natuurkampeerterrein met 40 ruime kampeerplaatsen, blokhutten, een tipi-tent en natuurlijke zwemvijver. Gezinnen genieten hier van het buitenleven én van elkaar.

Fietsers en wandelaars komen aan hun trekken in de prachtige omgeving, met op steenworp afstand Breda, Tilburg en Turnhout. Het natuurkampeerterrein is geopend van 1 april tot 31 oktober.

Tags: kamperen, natuur, wandelen, gezinnen, Alphen, landgoed, bossen, senioren, blokhutten

Gerelateerd

Droomeind

Droomeind

Droomeind heeft 5 luxe vakantiehuizen in de verhuur. Tevens is er de mogelijkheid uw paard te stallen in het paardenhotel.

Inrana

Inrana

Kleine camping met 10 plaatsen allen voorzien van privé sanitair. Heerlijk landelijk gelegen op korte afstand van de bossen. Ideale uitvalbasis voor mooie fiets en wandeltochten. Genieten van de rust en ruimte en een ...

Vrijheid van Gilze

Vrijheid van Gilze

LUXE COMFORT RUST. Drie aandachtspunten die we hoog in het vaandel hebben staan in onze bed and breakfast. Zowel recreanten als zakenreizigers voelen zich hier op hun gemak. Een plek van rust na een lange reis of drukke afspraak. Of even lekker weg met partner of vrienden om heerlijk te ontspannen. Bezoek ons in het Brabantse Gilze. ‘Ge zed welkom!’

Help us improve the translation for your language

You can change any text by clicking on (press Enter after changing)