Dono’s Woondecoratie

Dorpsstraat 5, 4861 AA Chaam
Use your scrollwheel :)
Rating:0/10

Dorpsstraat 5, 4861 AA Chaam

Route

Door de jaren is Dono’s bij vele klanten geliefd om de bijzondere collectie woondecoratie. In de ruime winkel wordt steeds een wisselend aanbod gepresenteerd door eigenaresse Marian. Het team van Dono’s staat klaar voor elke klant die op zoek is naar opvallende sfeer verhogende decoratieve producten voor in huis. Naast de collectie woondecoratie worden ook sieraden aangeboden van onder meer Melano, heerlijke geurtjes voor in huis van Scentchips en een opvallende collectie van het merk Pomme-pidou !! Door eigen import en inkoop heeft Dono’s altijd een uniek aanbod aan schilderijen met structuren en opvallende metalen elementen. Ook de collectie spiegels vanuit de eigen groothandel is bijzonder te noemen. Kortom genoeg reden om een bezoekje aan de winkel te brengen.

Gerelateerd

Thuiz Makelaardij

Thuiz Makelaardij

Thuiz Makelaardij is een jong en gedreven makelaarskantoor. Wij doen het graag nét even anders. Het kopen of verkopen van een huis vinden wij net zo’n belangrijke gebeurtenis als jij. Wij zijn de nieuwe generatie, met een frisse blik en goede diensten tegen een scherpe prijs. Daarmee gaan wij samen met jou voor succes!

Hoeve de Meysberg

Hoeve de Meysberg

Marij Haarmode

Marij Haarmode

Met passie voor het vak, geven wij onze klanten het gevoel dat je (weer) de hele wereld aankunt! Wij bieden u een persoonlijke sfeer. Voor zowel dames, heren en kinderen. Bij ons kunt u een zorgvuldige, gekleurde, ...

Help us improve the translation for your language

You can change any text by clicking on (press Enter after changing)