De Beekhoek

Oude Beekhoek 2, 4851 SP Ulvenhout
Use your scrollwheel :)
Rating:0/10

Oude Beekhoek 2, 4851 SP Ulvenhout

Route

Camping De Beekhoek behoort bij een karakteristieke uit 1700 daterende boerderij, gelegen aan de rand van het mooie dorp Ulvenhout ten zuiden van Breda. Op Camping De Beekhoek kunt u genieten van ruimte, rust, privacy en ontspanning. Gastvrijheid en persoonlijke aandacht zijn bij ons nog echt belangrijk. Camping de Beekhoek is lid van de SVR.

De camping heeft een landschappelijk fraaie en centrale ligging. Het ligt zeer dicht bij bossen, heidevelden en vennen, waar u naar hartenlust kunt fietsen en wandelen. De Galderse meren, een natuurlijke zwem- en surfplas, ligt op een steenworp afstand.

Gerelateerd

Droomeind

Droomeind

Droomeind heeft 5 luxe vakantiehuizen in de verhuur. Tevens is er de mogelijkheid uw paard te stallen in het paardenhotel.

Inrana

Inrana

Kleine camping met 10 plaatsen allen voorzien van privé sanitair. Heerlijk landelijk gelegen op korte afstand van de bossen. Ideale uitvalbasis voor mooie fiets en wandeltochten. Genieten van de rust en ruimte en een ...

De Meysberg

De Meysberg

Een park met jaarplaatsen waar u het gehele jaar kunt genieten en ontspannen in een groene omgeving. Persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel.

Help us improve the translation for your language

You can change any text by clicking on (press Enter after changing)