Bij ons in Chaam

Moleneind 1, 4861 PK Chaam
Use your scrollwheel :)
Rating:0/10

Op zoek naar ruimte en vrijheid vonden wij ons huis in het buitengebied van Chaam. Een unieke locatie, midden in de natuur met rondom ons boerderijen en tuinders, maar ook met een goede bereikbaarheid. Wij nodigen u uit te komen overnachten en ontbijten of overleggen “Bij ons in Chaam” en met ons te genieten van deze bijzondere omgeving.

Route

Bed and Breakfast “Bij ons in Chaam” is voorzien van luxe en comfort waarbij het u aan niets zal ontbreken. Kiest u voor een actieve dag in de omgeving of wilt u liever genieten van de rust, lekker uitslapen, al dan niet met een boek bij het haardvuur of in de tuin zitten of uw creatieve talenten aanboren door te gaan schilderen……. Het is allemaal mogelijk.

De unieke ligging en mogelijkheden maken “Bij ons in Chaam” geschikt voor gesprek en overleg. Binnen 20 minuten bent u in het centrum van Breda of Tilburg; wie voor werk in de regio moet zijn en een overnachtingsplek zoekt in de natuur vindt “Bij ons in Chaam” een fijne plek.

Gerelateerd

Vrijheid van Gilze

Vrijheid van Gilze

LUXE COMFORT RUST. Drie aandachtspunten die we hoog in het vaandel hebben staan in onze bed and breakfast. Zowel recreanten als zakenreizigers voelen zich hier op hun gemak. Een plek van rust na een lange reis of drukke afspraak. Of even lekker weg met partner of vrienden om heerlijk te ontspannen. Bezoek ons in het Brabantse Gilze. ‘Ge zed welkom!’

Strijhoeve

Strijhoeve

De Strijhoeve biedt plaats aan 5-6 gasten. De 3 kamers zijn ruim, eenvoudig en authentiek voor een boerderij, met een gezamenlijke woonkeuken, zitje en badkamer. Er is een ruim terras en je kunt genieten van het leven op de boerderij en de prachtige natuur en toch dichtbij de stad.

Uppruna

Uppruna

Therapie, coaching met behulp van paarden.

Help us improve the translation for your language

You can change any text by clicking on (press Enter after changing)