Boslust

Boslust 5, 5131 BV Alphen
Use your scrollwheel :)
Rating:0/10

Boslust 5, 5131 BV Alphen

Route

Aan de rand van het dorp Alphen aan een doodlopend weggetje ligt de boerderij van Henk en Riet van Gils. Het is een onvervalste Brabantse langgevelboerderij met vanuit de 2 bed and breakfasts het grootste deel van het jaar een schitterend uitzicht over de velden. In de zomermaanden kunt u heerlijk beschut door het maisveld op uw privéterras zitten.

U kunt zelf uw kopje koffie of thee zetten en er is mogelijkheid om zelf te koken.

Parkeren kunt u voor de deur. Onze boerderij is volledig rookvrij. Huisdieren eventueel in overleg. Wij beschikken over een oplaadpunt voor uw elektrische fiets. Het is mogelijk om fietsen te huren in het dorp.

Gerelateerd

Vrijheid van Gilze

Vrijheid van Gilze

LUXE COMFORT RUST. Drie aandachtspunten die we hoog in het vaandel hebben staan in onze bed and breakfast. Zowel recreanten als zakenreizigers voelen zich hier op hun gemak. Een plek van rust na een lange reis of drukke afspraak. Of even lekker weg met partner of vrienden om heerlijk te ontspannen. Bezoek ons in het Brabantse Gilze. ‘Ge zed welkom!’

Strijhoeve

Strijhoeve

De Strijhoeve biedt plaats aan 5-6 gasten. De 3 kamers zijn ruim, eenvoudig en authentiek voor een boerderij, met een gezamenlijke woonkeuken, zitje en badkamer. Er is een ruim terras en je kunt genieten van het leven op de boerderij en de prachtige natuur en toch dichtbij de stad.

Uppruna

Uppruna

Therapie, coaching met behulp van paarden.

Help us improve the translation for your language

You can change any text by clicking on (press Enter after changing)