Adams fietsverhuur

Ulicoten
Use your scrollwheel :)
Rating:0/10

Ulicoten

Route

Ontdek ons grote aanbod tweewielers. Als u een fiets of een groter aantal fietsen wilt huren, bent u bij ons aan het juiste adres. Het werkt heel simpel; uiterlijk 24 uur voor aanvang neemt u contact met ons op telefonisch of per e-mail.

U kunt bij ons terecht voor fietsen, (amerikaanse) tandems, mountainbikes, steps, bakfietsen en kinderfietsen. Ook kunnen wij een arrangement op maat voor u regelen.

Als u met een grote groep wilt gaan fietsen (personeelsfeest, familiefeest o.i.d.) is het gewenst om tijdig te reserveren i.v.m. de beschikbaarheid van de fietsen.

Naast verhuur hebben wij ook een verkoop afdeling. U koopt bij ons nieuwe en gebruikte fietsen met flinke korting. Bij ons is service een heel normale zaak! Kortom, er is van alles mogelijk bij Adams Fietsverhuur.

Gerelateerd

Schaluinenhoeve****

Schaluinenhoeve****

Schaluinenhoeve is een luxe hotel nabij Baarle-Nassau centrum. De prachtige natuurlijke omgeving brengt rust en ruimte om aan de dagelijkse drukte te ontsnappen.

De Steengroeve

De Steengroeve

Aan de rand van het Chaamse bos, de plek bij uitstek om te genieten van al het moois wat Brabant biedt. Het startpunt van diverse fiets- en wandelroutes, een heerlijk dagje uit! Bij de Steengroeve bent u op het juiste adres.

De Jong tweewielers

De Jong tweewielers

De Jong Tweewielers, de naam zegt het al: een jonge dynamische onderneming voor alles op het gebied van tweewielers, met een winkel in Alphen. Nieuwe trends en ontwikkelingen in onze bedrijfstak volgen wij op de voet en ...

Help us improve the translation for your language

You can change any text by clicking on (press Enter after changing)