Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Daan Boom, cabaret/muziek (try-out)

24 oktober om 20:30 tot 22:30

Daan Boom had eigenlijk rapper, acteur, illusionist, dolfijnentrainer, profvoetballer, balletdanser, muzikant, president van Amerika, volkszanger of Frank Sinatra moeten worden. Daan werd dan ook afgewezen op de toneelacademie in Maastricht omdat hij ‘te veel’ wilde.

Inmiddels heeft hij veel gedaan: het televisieprogramma Streetlab, hij dirigeerde de Vijfde van Beethoven voor een orkest van zestig man, liep een marathon (zonder hiervoor te trainen), trad in Ziggo Dome op met zijn karaokeband en speelde in The Passion.

‘Maar waarom zo veel, Daan Boom, waarom zo veel dingen doen die je niet kunt? Wanneer is het genoeg, welke leegte probeer je te vullen?’

Daan Boom: ‘dat is een goede vraag. En hoe kan ik daar beter antwoord opgeven dan in de vorm van mijn allereerste one-man-show in het theater.’

En wat hij daar gaat doen? Veel, natuurlijk, veel te veel, zoals alleen Daan Boom dat kan: tapdansen, streetdancen, zingen, rappen, pianospelen, schreeuwen, balletten, huilen, miepen, maar ook sociale experimenten uithalen (zoals in het programma Streetlab), dirigeren (zoals in Maestro), en bovenal veel lachen.

Begeleider: Peter Heerschop

Entreeprijs: 16,00 plus € 2,50 servicetoeslag per kaartje, een drankje is dan inbegrepen.

Gegevens

Datum:
24 oktober
Tijd:
20:30 tot 22:30
Evenement Categorie:
Website:
https://www.denheuvel.org/agenda-streektheater/

Locatie

Streektheater den Heuvel
Heuvelstraat 5
ALPHEN NBR,
+ Google Maps
Website:
http://www.toerismealphen-chaam.nl/locatie/streektheater-den-heuvel/

Help us improve the translation for your language

You can change any text by clicking on (press Enter after changing)