Vrijheid van Gilze

Hengelstraat 42, 5126 EB Gilze
Use your scrollwheel :)
Rating:0/10

LUXE COMFORT RUST. Drie aandachtspunten die we hoog in het vaandel hebben staan in onze bed and breakfast. Zowel recreanten als zakenreizigers voelen zich hier op hun gemak. Een plek van rust na een lange reis of drukke afspraak. Of even lekker weg met partner of vrienden om heerlijk te ontspannen. Bezoek ons in het Brabantse Gilze. ‘Ge zed welkom!’

Route

LUXE COMFORT RUST. Drie aandachtspunten die we hoog in het vaandel hebben staan in onze bed and breakfast. Zowel recreanten als zakenreizigers voelen zich hier op hun gemak. Een plek van rust na een lange reis of drukke afspraak. Of even lekker weg met partner of vrienden om heerlijk te ontspannen.

Onze bed and breakfast grenst aan het landelijke buitengebied van Gilze (A58, afrit 12), aan de rand van de gemeente Gilze en Rijen. Een prima uitvalbasis voor ‘business en pleasure’ in het hart van Noord-Brabant, vlak bij Tilburg, Breda, Eindhoven, Den Bosch en Antwerpen.

Geniet in THE LOFT (40 m2, 1-2 personen) van luxe, comfort, licht en ruimte. U heeft de gehele eerste verdieping van ons woonhuis ter beschikking. Stap in een warm bad! In THE GARDEN (48 m2, 1-2 personen, eigen entree) ervaart u de knusse privacy en de buitenjacuzzi onder de sterrenhemel.

Beide accommodaties beschikken over een aparte pantry/vide, slaapkamer en badkamer. U wordt in de watten gelegd door Hélène en Kees.

Bezoek ons in het Brabantse Gilze. ‘Ge zed welkom!’

Gerelateerd

Droomeind

Droomeind

Droomeind heeft 5 luxe vakantiehuizen in de verhuur. Tevens is er de mogelijkheid uw paard te stallen in het paardenhotel.

Inrana

Inrana

Kleine camping met 10 plaatsen allen voorzien van privé sanitair. Heerlijk landelijk gelegen op korte afstand van de bossen. Ideale uitvalbasis voor mooie fiets en wandeltochten. Genieten van de rust en ruimte en een ...

De Meysberg

De Meysberg

Een park met jaarplaatsen waar u het gehele jaar kunt genieten en ontspannen in een groene omgeving. Persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel.

Help us improve the translation for your language

You can change any text by clicking on (press Enter after changing)