Thuiz Makelaardij

Gilzeweg 2, 4861 AT Chaam
Use your scrollwheel :)
Rating:0/10

Thuiz Makelaardij is een jong en gedreven makelaarskantoor. Wij doen het graag nét even anders. Het kopen of verkopen van een huis vinden wij net zo’n belangrijke gebeurtenis als jij. Wij zijn de nieuwe generatie, met een frisse blik en goede diensten tegen een scherpe prijs. Daarmee gaan wij samen met jou voor succes!

Route

Benthe Vergouwen-Geerts is het gezicht achter Thuiz Makelaardij, geboren en getogen in Chaam. Zij kent de omgeving als geen ander. Na het afronden van de studie Vastgoed & Makelaardij is zij geruime tijd werkzaam geweest als makelaar bij kantoren in Made en Etten-Leur, maar met haar passie voor wonen was het tijd om van haar droom werkelijkheid te maken.

Met haar opgedane kennis weet zij als geen ander hoe ze zich als makelaar in de markt kan onderscheiden. Flexibiliteit en bereikbaarheid staan hoog in het vaandel. Als je een woning gaat kopen of je wilt graag je woning verkopen, dan wil je niet alleen tijdens kantoortijden een bezichtiging kunnen plannen of een vraag kunnen stellen. Geen probleem: wij staan voor je klaar wanneer dat nodig is, ook buiten kantooruren.

Tags: Makelaar Chaam, Makelaar Alphen, Makelaar Baarle-Nassau, Makelaar Gilze, Makelaar Galder, Makelaar Ulicoten, Makelaar Ulvenhout. Huis verkopen Chaam, huis verkopen Alphen, huis verkopen Baarle-Nassau, huis verkopen Gilze, huis verkopen Galder, huis verkopen Ulicoten. Aankoopmakelaar regio Breda

Help us improve the translation for your language

You can change any text by clicking on (press Enter after changing)