Schaluinenhoeve****

Schaluinen 11a, 5111 HD Baarle-Nassau
Use your scrollwheel :)
Rating:0/10

Schaluinenhoeve is een luxe hotel nabij Baarle-Nassau centrum. De prachtige natuurlijke omgeving brengt rust en ruimte om aan de dagelijkse drukte te ontsnappen.

Route

Schaluinenhoeve is een luxe hotel nabij Baarle-Nassau centrum. De prachtige natuurlijke omgeving brengt rust en ruimte om aan de dagelijkse drukte te ontsnappen.

Het hotel bestaat uit ruime hotelkamers waarbij je niets te kort komt. De accommodatie is een combinatie van zowel authentieke als moderne elementen. In de gerenoveerde jachtzaal kun je de dag goed starten met een heerlijk ontbijt inclusief bijzondere streekproducten. Daarnaast is de jachtzaal decor voor een gezellig samenzijn en ook de lounge met bibliotheek mogen niet ontbreken. Bovendien zal Schaluinenhoeve worden uitgebreid met luxe lodges, waar je met het hele gezin kunt genieten van de frisse buitenlucht in de landschapstuin, de zwemvijver, of natuurlijk de omgeving van Baarle-Nassau en Hertog. Schaluinenhoeve is een perfecte uitvalsbasis voor wandelroutes. Ook zijn er fietsen te huur. Bij de receptie tref je voldoende informatie om een bekende fietsroute te volgen of om er zelf een uit te stippelen.

Gerelateerd

Droomeind

Droomeind

Droomeind heeft 5 luxe vakantiehuizen in de verhuur. Tevens is er de mogelijkheid uw paard te stallen in het paardenhotel.

Inrana

Inrana

Kleine camping met 10 plaatsen allen voorzien van privé sanitair. Heerlijk landelijk gelegen op korte afstand van de bossen. Ideale uitvalbasis voor mooie fiets en wandeltochten. Genieten van de rust en ruimte en een ...

Vrijheid van Gilze

Vrijheid van Gilze

LUXE COMFORT RUST. Drie aandachtspunten die we hoog in het vaandel hebben staan in onze bed and breakfast. Zowel recreanten als zakenreizigers voelen zich hier op hun gemak. Een plek van rust na een lange reis of drukke afspraak. Of even lekker weg met partner of vrienden om heerlijk te ontspannen. Bezoek ons in het Brabantse Gilze. ‘Ge zed welkom!’

Help us improve the translation for your language

You can change any text by clicking on (press Enter after changing)