Natuurkampeerterrein De Hoevens

Goorstraat, 5131 RG Alphen
Use your scrollwheel :)
Rating:0/10

Natuurkampeerterrein De Hoevens is gelegen op een eeuwenoud landgoed in de bossen van Alphen. Hier geniet je in alle eenvoud van de rust, ruimte en prachtige natuur.

Route

Op zoek naar een unieke kampeerbelevenis? Op Landgoed de Hoevens ligt een sfeervol en autovrij natuurkampeerterrein met 40 ruime kampeerplaatsen, blokhutten, een tipi-tent en natuurlijke zwemvijver. Gezinnen genieten hier van het buitenleven én van elkaar.

Fietsers en wandelaars komen aan hun trekken in de prachtige omgeving, met op steenworp afstand Breda, Tilburg en Turnhout. Het natuurkampeerterrein is geopend van 1 april tot 31 oktober.

Tags: kamperen, natuur, wandelen, gezinnen, Alphen, landgoed, bossen, senioren, blokhutten

Gerelateerd

Droomeind

Droomeind

Droomeind heeft 5 luxe vakantiehuizen in de verhuur. Tevens is er de mogelijkheid uw paard te stallen in het paardenhotel.

Inrana

Inrana

Kleine camping met 10 plaatsen allen voorzien van privé sanitair. Heerlijk landelijk gelegen op korte afstand van de bossen. Ideale uitvalbasis voor mooie fiets en wandeltochten. Genieten van de rust en ruimte en een ...

De Meysberg

De Meysberg

Een park met jaarplaatsen waar u het gehele jaar kunt genieten en ontspannen in een groene omgeving. Persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel.

Help us improve the translation for your language

You can change any text by clicking on (press Enter after changing)