Hoeve de Lakenvelder

Horst 32, 5126 BX Gilze
Use your scrollwheel :)
Rating:0/10

Hoeve ‘de Lakenvelder’ is een authentieke vakantieboerderij, gelegen in het buitengebied van Gilze. Gebouwd in 1938, maar volledig gerenoveerd in 2010, voorzien van moderne gemakken, maar met behoud van de authentieke sfeer neeenendetails. Gelegen in het buitengebied van Gilze wordt je omringt door weilanden en lakenvelder koeien, terwijl het dorpse leven op loopafstand blijft.

Route

Hoeve de Lakenvelder ligt middenin de weilanden helemaal vrij, met het dorpscentrum op loopafstand (600m). Gilze (gemeente Gilze & Rijen) telt zo’n 7500 inwoners en heeft buiten de bakker en slager ook 2 supermarkten en diverse leuke cafés en restaurants. Er valt veel te beleven in deze omgeving. Bourgondische steden als Tilburg en Breda liggen vlakbij, net als de Efteling en safaripark Beekse Bergen. Ook een dagje Antwerpen is vanuit Gilze goed te doen. Daarnaast is Gilze een echt fietsdorp waar u kunt aansluiten op de diverse fietsroutes of zelf een route maken via fietsknooppunten. Hoeve de Lakenvelder bevindt zich tussen knooppunt 58 en 69. Langs deze routes zijn gezellige terrasjes, cultuurhistorische bouwwerken, steden of juist wijde uitzichten te vinden. Verder zijn er ook mountainbike-, wandel- en paardenroutes uitgezet in het aangrenzende bosgebied en omgeving.

Cafés en restaurants. tags: Vakantieboerderij , Gilze, 5 slaapkamers, 2 badkamers, bossen, fietsen, wandelen, familieweekend.

Gerelateerd

Inrana

Inrana

Kleine camping met 10 plaatsen allen voorzien van privé sanitair. Heerlijk landelijk gelegen op korte afstand van de bossen. Ideale uitvalbasis voor mooie fiets en wandeltochten. Genieten van de rust en ruimte en een ...

Vrijheid van Gilze

Vrijheid van Gilze

LUXE COMFORT RUST. Drie aandachtspunten die we hoog in het vaandel hebben staan in onze bed and breakfast. Zowel recreanten als zakenreizigers voelen zich hier op hun gemak. Een plek van rust na een lange reis of drukke afspraak. Of even lekker weg met partner of vrienden om heerlijk te ontspannen. Bezoek ons in het Brabantse Gilze. ‘Ge zed welkom!’

De Meysberg

De Meysberg

Een park met jaarplaatsen waar u het gehele jaar kunt genieten en ontspannen in een groene omgeving. Persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel.

Help us improve the translation for your language

You can change any text by clicking on (press Enter after changing)