De Bijenboerderij

Strijbeekseweg 62a, 4856 AB Strijbeek
Use your scrollwheel :)
Rating:0/10

Strijbeekseweg 62a, 4856 AB Strijbeek

Route

Op een unieke locatie, te midden van de prachtige natuur aan het Markdal in Strijbeek is sinds 2009 de Bijenboerderij gevestigd. In De Bijenboerderij is ook de winkel van De Werkbij-Brabant aanwezig. Hier kunt u al uw benodigdheden voor het imkeren aanschaffen en zijn alle consumentenartikelen “de Bij-producten” op voorraad.

Wij zijn een Bijencentrum en bieden tal van activiteiten, een imkershop, zaalverhuur voor educatieve doeleinden, een bijenstal en een drachtplanten tuin. Tevens faciliteren we de Imkerverenigingen uit de omgeving. De Nederlandse Land -en Tuinbouwers kunnen bij de Bijenboerderij terecht voor het inhuren van Bijenvolken.

Op de Bijenboerderij kunt u onder het genot van een consumptie, bij mooi weer in de drachtplantentuin met uitzicht op de bijenstal, alle informatie over het rijke leven van de honingbij tot u nemen. Ervaren imkers staan u ,desgewenst op afspraak, terzijde bij een bezoekje aan de bijenstal.

Gerelateerd

Van ’t Zandeind

Van ’t Zandeind

Onze kleinschalige boerderijcamping is ideaal gelegen tussen Tilburg en de Belgische grens en telt 15 zeer ruime kampeerplaatsen met verwarmde privé sanitaire voorzieningen. Het terrein wordt omgeven door rustige ...

Parktuin ’t Annahofke

Parktuin ’t Annahofke

Wanneer u zich toch eens in het aardsparadijs wilt wanen, dan is een bezoek aan deze parktuin een must.

Edelhertenboerderij De Zonhoeve

Edelhertenboerderij De Zonhoeve

Herten zijn hele sterke dieren, die alleen met natuurlijk voedsel zijn groot te brengen. Bij ons krijgen ze: gras, mais, voederbieten, graan en wat eikels of kastanjes. Onze verzorging benadert zoveel mogelijk het ...

Help us improve the translation for your language

You can change any text by clicking on (press Enter after changing)