Het Chaamsche Wapen

Dorpsstraat 44, 4861 AC Chaam
Use your scrollwheel :)
Rating:0/10

Dorpsstraat 44, 4861 AC Chaam

Route

Café ‘t Chaamsche Wapen behoort tot de oudste cafés van de gemeente Alphen-Chaam. Het dateert uit circa 1800. De eerste vergunning werd afgegeven in 1891. Iedere maand worden er leuke activiteiten worden georganiseerd! De inrichting is geschikt voor alle doeleinden. Het café is een nostalgisch bruin café en is in het jaar 2000 totaal gerenoveerd.

‘t Chaamsche Wapen bevindt zich midden in het dorp waar de renners van de Acht van Chaam – Nederlands bekendste wielerevenement – hun finish hebben. Het midden van de voordeur van het café was vroeger de finishlijn.

Gerelateerd

Restaurant Ponderosa

Restaurant Ponderosa

In het restaurant en op het terras van Ponderosa kunt u terecht voor een drankje, ijsje, lekkere lunch of diner.

Theeschenkerij Natuurlijk

Theeschenkerij Natuurlijk

Natuurlijk en biologisch, dat is wat Theeschenkerij Natuurlijk! kenmerkt. In de prachtige omgeving van Castelré en Hoogstraten is het prettig recreëren. En wat is dan lekkerder dan midden in deze mooie natuur te genieten van een heerlijk kopje biologische thee of koffie met zelfgemaakte taart of lunch? Zowel binnen als buiten biedt deze kleinschalige theeschenkerij sfeervolle ambiance. In het weekend kan er ook een High Tea geserveerd worden(alleen op reservering).

Schaluinenhoeve****

Schaluinenhoeve****

Schaluinenhoeve is een luxe hotel nabij Baarle-Nassau centrum. De prachtige natuurlijke omgeving brengt rust en ruimte om aan de dagelijkse drukte te ontsnappen.

Help us improve the translation for your language

You can change any text by clicking on (press Enter after changing)